Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 11.

2012.05.11. 16:31 Csabi87
  • Film készül Stephen King A szoros című novellájából. A történet a Csontkollekció című kötetben volt benne, tulajdonképpen annak utolsó történetéről van szó, amely egy idős hölgyről szól, aki a Kecske sziget legidősebb lakója lett és sosem járt a szigeten kívül. A hírek szerint a producerek olyan 12-14 milliós költségvetéssel terveznek. A rendező személyéről egyelőre nincs hír.
     
  • A Takashi Shimizu nevével fémjelzett 7500 című repülős thriller csúszik egy picit és az augusztus végi bemutató helyet, majd csak valamikor jövőre kerül a mozikba.
     
  • Az FX adaptálja Chelsea Cain regényét, amely magyarul Szívszaggató címen jelent meg. A történet szerint Portland városát egy őrült sorozatgyilkos tartja rettegésben, a rendőrség pedig szart se tud tenni ellene, Archie Sheridan nyomozónak pedig nem marad más választása, mint hogy Gretchen Lowellhez fordul segítségért, a nőhöz, aki éppen börtönbüntetését tölti, mert hogy egy kéjgyilkos a szentem. A dolog pikantériája, hogy fény korában Gretchen Archie nyomozót is megkínozta. Ám köztük nem csak harag és gyűlölet feszül, hanem érzékiség és kéjvágy is. 
    A mindenségit milyen kreatív ez a Chelsea Cain... vagy várjunk csak... lehet, hogy ismeri Hannibal Lecter történetét?
     
  • A Farrelly tesók Dear Satan címen készítenek majd a közel jövőben egy produkciót. A történet szerint egy 7 év körüli kislány tévedésből nem a Télapót (angolul Santa) hívja meg Karácsonyra, hanem a Sátánt.
Címkék: hírek stephen king 7500 dear santa the reach szívszaggató

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604501333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása