Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Collection - az első kép

2012.05.09. 12:02 Csabi87

Megérkezett az első kép Marcus Dunstan és Patrick Melton idén érkező új filmjéből a The Collectionből.

A két férfi neve ismerős lehet, hiszen egy összeszokott író párosról beszélhetünk, akik olyan horrorfilmeket jegyeznek közösen, mint a A dög trilógia, a Fűrész 4., 5., 6., és 3D-s része, illetve a nyáron érkező új Piranha epizód is az ő kezük munkája.

Dunstan pedig rendezőként éppen a The Collection első részét a The Collectort jegyzi, amit szintén Meltonnal közösen írt. Ahhoz azt hiszem kétség sem fér, hogy az első rész egy teljesen korrekt és jól sikerült darab volt, így tűkön ülve várom a folytatást.

A második részben szereplőként Christopher McDonald (Rekviem egy álomért), Lee Tergesen (A rém, A folyó), Navi Rawat (Ház a ködben, A dög), Josh Stewart (The Collector), Andre Royo (Shaft) és Johanna Braddy (Parajelenségek 3., Átok 3.) lesz látható többek között.

Címkék: kép amerikai upcomings the collection

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54496127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása