Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Girls Gone Dead - poszter és előzetes

2012.05.08. 18:41 Csabi87

Tegye fel szépen a kezét, aki szerette/szereti a '80-as évek környéken divatos szexszel fűszerezett vígjátékokat, plusz horrorrajongó. 

Nos nektek jó hírem van, ugyanis a Girls Gone Dead az ilyen igényekkel megáldott nézőket szeretné elsősorban kiszolgálni. A történet 6 csinos leányzóról szól, akik a tavaszi szünetben koccannak egyet, de mivel elsőre egy meglehetősen lepukkant helyre tévednek, igyekeznek felpörgetni a dolgokat. Ez aztán oly annyira sikerül, hogy egy nagy, szextől sem mentes buliba csöppennek, ahol aztán balszerencséjükre egy szekercés csuhásnak öltözött gyilkos is felbukkan, aki igyekszik minél hamarabb, minél több embert levadászni.

Ami külön jó, hogy az előzetes alapján nem feltétlen tűnik a film valami otromba trashnek, inkább egy jó kis slasher az, amit előre vetít a két perces trailer.

A produkció júniusban kerül a polcokra az Államokban.

A rendezést pedig Michael Hoffman Jr. (Sigma Die!, Spring Break Massacre) és Aaron T. Wells (Rachel's Requiem) vezényelte. 
Míg a főbb szerepekben Krystyna Ahlers, David Ausem, Tony Batman, Ryan Dee, Bettlejuice (Horrorra akadva 2.) és Ron Jeremy lesz látható.

A poszter itt, az előzetes a tovább mögött található.

 

 

Címkék: amerikai előzetesek poszter upcomings girls gone dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr844495962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása