Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 21. rész

2012.05.06. 18:56 Csabi87

A hét Supernatural szemszögből egész jó volt, ugyanis új rész is érkezett, sőt az is kiderült, hogy a CW berendelte a sorozat 8. évadát, tehát jövőre sem maradnak el a Supernatural kalandok. Igazából az, hogy ez jó-e vagy sem egész nehéz kérdés, hiszen a 7. évadnál (és egyébként már a hatodiknál is) sokszor merült fel bennem és azt hiszem sokakban a kérdés, hogy kell-e még ez. Ugyanakkor marhára örülök, hogy folytatódik a sorozat. Sőt megjegyezném, hogy az utóbbi két évadért felelős Sera Gamble leköszön a showrunner posztról és helyette Jeremy Carver veszi át a stafétát, aki már korábban is dolgozott a sorozaton, bár jelenleg a Being Human amerikai változatán showrunner. Tehát mindenképpen várható egy kis váltás, ami remélhetőleg jól sül majd el.

Na de a jó hírek és a tovább után következik a 21. rész leírása, ami azért szerencsére ezúttal sem volt éppenséggel rossz. Ja igen, spoileres lesz, tessék vigyázni.

 

 

A sztori tulajdonképpen onnan folytatódott, ahol a legutóbb abba maradt, Sam és Dean elcsórta az agyagdarabot és ha már így tettek, akkor a rész elején el is kezdték feltörni azt egy kalapács segítségével. Tettüket hamar siker koronázta és mennydörgések közepette kibontották az agyagtömböt, amiben megtalálták az Igét, bár az, hogy ez az Ige csak később derült ki Castiel jó voltából.

Igen ám, Castiel végre visszatért - bár most csak pár részre tűnt el - és az Ige feltörése miatt úgy mond észhez tért, bár kicsit megzuhanva, hiszen Sam összes pokolbéli fájdalmát átvette abban a bizonyos korábbi epizódban. Ehhez képest a karakter most is jó volt Misha Collinsnak pedig ezúttal is jár a pacsi, hiszen színt vitt a 21. részbe és azt hiszem magasan a legjobban teljesített.


Rajta kívül természetesen Rachel Miner is visszatért Megként, igazából én már a múltkor se értettem, hogy ezt a karaktert mi a francért kellett előcibálni, értem én hogy ismerős arc és mivel a nagy részüket szépen kidobálták, valakit vissza kellett hozni, de pont őt? Áh... na mindegy.

A rész, amúgy egy meglehetősen angyalos epizódra sikeredett, amiben még pár démon is kapott epizód szerepet (Megen kívül is) és szárnyas barátaink ugye a Prófétát akarták megszerezni maguknak, hogy elvigyék a sivatagba, ahol majd tanulmányozhatja az igét. Ez a rész egy picit érdekes volt, hiszen ugye az angyalok jelenlegi vezetője nem volt egy Castiel fan, de miután Meg nevetséges módon legyűrte a többi angyal engedte, hogy a Próféta segítsen a srácoknak. Picit sutának érezhettük ezt, de azért láttunk már rosszabbat is.

Végül pedig a vége csavarról is érdemes ejteni pár szót, ami mindenképpen érdekes volt, már csak inkább azért is, mivel a leviatánok úgy néz ki, hogy simán ütik az angyalokat, tehát Samnak és Deannek nem lesz könnyű dolga, bár ugye az Ige meglepő módon pont tartalmazott egy leírást arról, hogy hogyan kell végezni a zabagépekkel. 

Ennek alapján pedig a következő részben valószínűleg a hozzávalókat gyűjtik a srácok, az utolsóban pedig elpaterolják a bandát. Na és, hogy mit tartogat a következő évad? Jó kérdés, így hirtelen belegondolva én azt se bánnám, ha Crowley és kis démon csapata lenne a nagy ellenség. 

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr904491370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása