Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy jelenet az Apartment 143-ból

2012.05.03. 17:36 Csabi87

Előzetes már volt a blogon a spanyol Apartment 143 (Emergo) című filmhez, amely egy áldokumentarista stílusban készült alkotás. A történet a címben is elhangzó lakásban játszódik, ahol egy apuka él kis gyermekeivel és az édesanyjuk szellemével, aki nem elég, hogy meglehetősen kilóg a sorból, de még szemétkedik is a családdal, ezért hát apuka úgy dönt szakembert hív. A szakember pár társával a helyszínre is látogat, mindent bekameráznak, majd lényegében be is költöznek és az édesanya szellemének nyomait kezdik kutatni.

A most érkezett jelenetből pedig egész jól látszik, hogy sikerrel is járnak.

Természetesen nem szeretnék semmit elkiabálni, meg a medve bőrére se szabad előre inni, de ez a bő két perc egész jól néz ki. Persze már az előzetes sem sikerült rosszul, úgy hogy jó esély van arra, hogy egy a Grave Encounters után ismét egy korrekt footage filmet kapunk.

Címkék: videó spanyol szellem démon áldoku footage upcomings apartment 143

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr494485366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása