Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 20. rész

2012.05.02. 19:55 Csabi87

Jaj de nagyon közeleg az évad vége és azt hiszem a készítők is kezdik belátni, hogy ideje foglalkozni azzal a nyamvadt főszállal. Egyébként érdekességként jegyezném meg, hogy ma hallottam két srácot beszélgetni a buszon, a téma pont a Supernatural volt, amely az egyik srác állítása szerint egyre szarabb és csak azért nézi, mert anno elkezdte és kitart, de inkább csak a becsület kedvéért és nem azért, mert olyan jó lenne a sorozat. 

Azt hiszem ezzel nem is igazán vitatkozhatunk, hiszen a 7. évad minden csak nem jó, de azért szerencsére néhány tűrhető (sőt jól sikerült) rész így is terítékre került, ami pedig további örömködésre adhat okot, hogy a 20. rész szerintem a jó részek sorába tartozik.

A tovább után írom is, hogy miért.

 

 

Jó volt, mert ismét előkerült Dick Romain és leviatánok baráti társasága, ismét kaptunk egy egészen jól castingolt új szereplőt (mondjuk ez a sorozat nagy erőssége volt mindig is), és Bobby is abbahagyta a pukkadást és tiszteletét tette.

A srácok ugye már Bobby halála óta igyekeznek kideríteni, hogy miért kezdett ásatásokba Dick Romain az ország/világ több részén is és ezúttal végre egy hacker kisasszony segítségével ki is derítik, sőt még a varázs-agyagot is ellopják (abba mondjuk ne menjünk bele, hogy a leggonoszabb és legfurfangosabb szörnyekből egy olcsó trükkel csinálnak majmot). A hacker kisasszonyos rész pedig tényleg egészen jól volt felépítve, nyilván meglepetést nem okoztak a készítők és a jól bevált lépéseket láthattuk, ennek ellenére izgalmas volt, ahogy a csaj bejutott az épületbe, "átverekedte" magát az őrön és feltörte Dick Romain levelezését (mert hát nyilván a szuper intelligens és gonosz lények e-maileznek egymással). Egy nagyon picit, és tényleg csak hangyabokányit még talán Ocean's sorozat, meg Blöff íze is volt az egésznek, bár erre talán a rész promója is ráerősített, hiszen picit Guy Ritchiesen találták az epizódot. De nem volt ezzel semmi baj, mert nagy nyúlásról aligha beszélhetünk, a poénok, amiket köré írtak pedig működtek.

Dick Romain alias James Patrick Stuart továbbra is teljesen jól teszi a dolgát, mondjuk Mark Pellegrino nyomába nem ér, de rendben van és kész.

Érdemes egy pár szót ejteni Bobbyról is, aki végre kezd elmenni gonosz szellem irányba, ami mindenképpen izgalmas színezetet adhat a végjátéknak, sőt ugye e rész végén Samben is felmerült, hogy hát oké, hogy Bobbyról van szó, de mégis csak egy szellem, akikre ők pont vadásznak és hát valljuk be azt is, hogy Bobby Dick Romain közelében kijön a béketűréséből. 

A 20. rész tehát mindenképpen javított az eddigi összhangon és kíváncsivá tett, várom a következő részt és kíváncsi vagyok arra is, hogy mégis hogy a lópikulában akarják lerendezni a leviatánokat. Abban mondjuk erősen bízom, hogy nem valami szarsággal próbálják kiszúrni a rajongók szemét. 

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr134483101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása