Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 02.

2012.05.02. 17:41 Csabi87
  • Az Atrocious rendezője Fernando Barreda Luna vezényli a készülő The Dragger című horrort, amelyet Sean Wathen jegyez íróként. A hírek szerint a filmben hagyományos és ál-dokus technikát is alkalmaznak majd és Barreda igérete szerint jócskán fosatós lesz.
     
  • Könnyen elképzelhető, hogy A kör amerikai folytatása (ha lesz folytatása), akkor ál-dokumentarista stílusban készülne. Hogy miért? Mert olcsó és viszonylag sokat hoz a konyhára, a Paramount háza táján pedig nem vetik meg az ilyet.
     
  • A Wrong Turn 5. részéről már volt szó a blogon, akkor még a szereplők nevét nem tisztáztuk, így most ezt ejtenénk meg. A sorozat 5. részében Doug Bradley (Hellraiser, Hellraiser 2. Hellr4iser: Vérvonal), Camilla Arfwedson (Műkedvelő társulat), Simon Ginty, Oliver Hoare (House of Boys), Amy Lennox (Ne engedj el), Paul Luebke (Djinn), Duncan Wisbey, Kyle Redmond-Jones és Peter Brooke (The Dinosaur Project, A sötét lovag) lesz látható.
     
  • A Grave Encounters is kap egy második részt, amelyben pár fiatal filmes betör az első részben látható elmegyógyintézetbe, mivel azt hiszik, hogy az ott készült felvételek csak kamuk. Hát kiderül, hogy nem. A folytatást John Poloquin rendezi, viszont a forgatókönyvet ezúttal is a Vicious testvérek írják.
     
  • Kane Hodder és Danielle Harris is visszatér a Balta 3. részében. Persze ezt eddig is tudtuk, de most hivatalosan is megerősítették a hírt.
     
  • David Lindsay-Abaire (Tintaszív, Engedd el!, Az öt legenda) már dolgozik a Poltergeist remakejének forgatókönyvén. Sokat még nem tudni a produkcióval kapcsolatban, bár az biztos, hogy Sam Raimi producerként a nevét adja majd a filmhez.

 

Címkék: hírek ring poltergeist hatchet 3 wrong turn 5 the dragger grave encounters 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr614483267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása