Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hosszú hétvégi pihenés

2012.04.28. 09:01 Csabi87

Megint csak egy hosszabb hétvége következik, aminek azt hiszem a többség örül, bár ugye ledolgozni le kellett, na de azért még sem olyan rossz az a négy nap szünet.

És akkor ha már szünet, akkor megint megragadom az alkalmat és elutazom, így ezen a hétvégén (és hét elején) is megcsappan egy picit a posztok száma, de cseppet sem kell kétségbe esni, mivel azért egy-két előre időzített poszt minden napra jut, szerdától pedig vagyok és szokás szerint visszamenőleg is beszámolok a közben történt fontosabb hírekről, előzetesekről, poszterekről.

Viszont addig is nagyon szép hosszú hétvégét mindenkinek, tessék menni a szabadba, végre jó időt mondanak, úgy hogy irány a természet, de azért ne menjetek be túl mélyen az erdőbe... ki tudja mi lakik ott. ;)

Címkék: közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr364475304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.04.28. 11:17:36

Na akkor jó hosszút, meg hétvégét is :D Itt a jó idő, ki a szabadba, és igyatok sok 'vizet' :D

süti beállítások módosítása