Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb áldoku film a láthatáron: Darkest Night

2012.04.26. 12:21 Csabi87

A Darkest Nightban egy újabb kézi kamerás horrort tisztelhetünk (vagy akár meg is vethetjük), amelyben ezúttal egy családi találkozó 17 résztvevője keveredik bajba. A felvételek a történet szerint még 2003-ban készültek, amikor is az említett család tagjai nyomtalanul eltűntek, mindenféle magyarázat nélkül. Ám most, hogy a videó megkerült mindenre választ kapunk.

A filmet Noel Tan rendezte, akinek korábbról van két musicalje, illetve újabban a Shadow of Death című horroron dolgozgat ugyanezzel a Darkest Nightos csapattal. A forgatókönyvet Russ Williams jegyzi, akinek ez az első horrorja, míg a főszerepekben olyan neveket láthatunk, mint Anne Gauthier, Issa Litton vagy Nic Campos, akik mind első ízben kaptak komolyabb filmes szerepet (jó, azért abba ne menjünk bele, hogy ez a produkció mennyire komoly, mert hát na). Rajtuk kívül egyébként egy ismertebb név is feltűnik majd, még hozzá DJ Perry, aki előszeretettel szerepel mindenféle szarban, bár a The 8th Plague nem volt olyan rossz, csak Perry volt benne szar.

A produkciót augusztusban mutatják majd be az Államokban és ami még fontos lehet, hogy egy Fülöp-szigeteki darabról van szó.

Címkék: előzetesek áldoku poszter footage fülöp szigeteki upcomings darkest night

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr524472777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.04.26. 20:18:22

Lehet szidni az áldoku horrort, lehet szeretni, de mindenképpen egy 'üde' színfolt a műfajban - kinek hogy tetszik...

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.04.26. 21:48:46

Persze, szerencsére akad néhány egész jó, csak a baj ezzel talán picit az, hogy annyi van és sok az egy kaptafára készülő és unalmas darab és hogy ilyet már szinte mindenki készíthet, lásd pölö ezt a filmet, vagy a készülő Haunted Polandet... pénz nem igen kell hozzá és így talán ezek között még több a gagyi. Persze más kérdés, hogy nem kell megnézni :)

süti beállítások módosítása