Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 19. rész

2012.04.22. 17:35 Csabi87

Ismét egy 3 hetes pihenő után tért vissza a sorozat, amivel kapcsolatban már azt hiszem többször is kifejtettem, hogy ez volt a böjtje annak, hogy idén, viszonylag hamar folytatódott a Supernatural és a téli pihenő nem volt elhúzva. Bezzeg azóta, 2-3 rész után jött egy szünet. A jó hír viszont az, hogy ennek vége, és a maradék 4 részt már heti rendszerességgel megkapjuk, legalábbis a mostani állás szerint.

De, ami talán ennél is fontosabb, hogy milyen volt a 7. évad 19. része. A tovább után írom is, spoileresen.

Yeah, well, uh... suck on that, Swayze.

 

 

Hmm hmm, 3 hete nagyon vártam az új részt, hiszen az előzetesben ott volt Bobby, akit én már hiányoltam, hiszen basszus a srácok kivételével tulajdonképpen minden régebbi szereplőt kinyírtak (most ugye kvázi a seriff nénit is, és nem tudom ebből mondjuk le vonhatjuk-e azt a következtetést, hogy a dal a végéhez közeledik...), viszont Bobbyval kapcsolatban azért sejthettük, hogy lesz itt még visszatérés. 
Igen ám, viszont a 3 hét alatt egy picit megkopott a lelkesedésem, de azért nagy örömmel és kedvvel ültem az új résznek, hiszen mégis csak az egyik kedvenc sorozatomról van szó, még annak ellenére is, hogy ez a 7. évad olyan semmilyen, sőt talán azt is megmerem kockáztatni, hogy az eddigi legrosszabb, de erről majd később.

Bobby valóban visszatért, természetesen egy szellemekkel dúsított, de ugyanakkor többnyire unalmas résszel. Az Of Grave Importence című epizód azt hiszem jól példázza a sorozat aktuális évadját. Ugyanis eltelt az a 40 perc, kifejezetten rossznak se mondhatnánk, de már semmiképpen nem a régi és olyan picit talán érdektelen, meg néha az is érződik, hogy a készítők nem igazán tudják mit akarnak. Nekem legalábbis ez jött le a 19. epizódról, na meg összességében az egész évadról. És talán ez a 6. évadot is jellemezte, de legalább ott nem voltunk híján jó karaktereknek, míg most nagyon is hiányoznak a jó mellékszereplők. Nyilván néha van egy Luciferünk és Mark Pellegrino legutóbb valami zseniális volt, Castiel is volt egy picit, de nevetségesen "lerázták", Crowleyt alig látjuk, az idei évad meglepetés embere Frank is csuda tudja hol van és látszólag a srácok is szarnak rá..., Dick Romain meg egész jónak tűnik, de hangyapöcsnyi játékideje van (mondjuk a következő részben pont benne lesz, jehej). Szóval picit el vagyok keseredve.

Oh, I hate these Indie films. Nothing ever happens.

Ám de, azért a mostani részről is írnék. A seriff visszatérése nem volt rossz húzás, bár szépen őt is kinyírták. Remek - na mondjuk azért nem volt ő akkora szám, csak tényleg eltűnik minden régi arc. Maga a szellemházas bordély/kocsma története pedig picit vérszegény volt, meg mintha azért lett volna, hogy a Bobbys szálat rátudják húzni. Ez pedig talán sikerült is, egy csomó lelkifröccsel és unalmas jelenettel, aminek nem teljesen láttam értelmét.

A "Bobby nem tudja mozgatni a tárgyakat" rész pedig szintén kicsit vicces lett. Nem tudja, a tükörbe néz, erőt vesz és sikerül. Miért eddig mit gondolt, hogy aranyat kell szarnia, hogy tudjon a tükörre írni... nyilván, hogy koncentrálni kell, meg ilyesmi, vadász volt a mindenségét... hogy ne tudná... 

A végén pedig mikor megjelent a srácoknak és kvázi Dean lebaszása után bepukkadt, hát ott megint picit felvontam a szemöldököm, nekem egy hangyányit összeférhetetlen volt a karakterrel, Bobby nem az a pukkadós fajta, na de fogjuk arra, hogy a szellem lét kurvára nem könnyű, a készítők is ezt tették.

A rész tehát szerintem közepes volt, de talán a rosszabbik fajtából, de legalább van egy Bobby visszatérünk, aki a sorminta szerint a következő részben ott sem lesz, mivel elfeledkeznek róla a srácok, mint ahogy ez ebben az évadban szokás.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr614466715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása