Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 04. 20.

2012.04.20. 19:27 Csabi87
  • Trent Haaga újabb horrorral készül a Chop és a Dead Girl után. Ezúttal egy szörnyes akcióhorror a terv, amely a Heebie Jeebies címet viseli, és egy kis városban játszódik majd, ahol egy szörny üti fel a fejét bosszúra éhesen. A szereplők között Robert Belushi, Cathy Shim, Michael Badalucco, Lucille Soong, Evie Thompson, Dave Randolph-Mayhem Davis, Olivia Ku, Carl Savering, Marion Ross és Jennifer Rubin biztosan ott lesz majd. Míg a rendezést Thomas L. Callaway (Broke Sky) vezényli.
     
  • A Kimberly Pierce-féle Carrie remakeben egyre inkább úgy tűnik, hogy Julianne Moore (Magnólia, Az ember gyermeke) játszhatja majd Margaret White-ot, Carrie édesanyját. A címszereplőt pedig ugye Chloe Grace Moretz (Texas gyilkos földjén) alakítja.
     
  • Meg van Tommy Wirkola (Dead Snow, Hansel and Gretel: Witch Hunters) legújabb rendezés, amely az Afterburn lesz. A film Scott Chitwood képregényén alapszik, amely egy olyan jövőben játszódik, ahol a napkitörések miatt a Föld nagy részt elpusztult és mutánsok és kalózok lakják. Illetve azért néhány gazdag is megmaradt, akik bármit megtennének néhány egykor készült, drága kincsért, így hát egy erre szakosodott kincsvadász, kis csapatával ebből próbál megélni. Útjuk során pedig mutánsokkal, fejvadászokkal és különféle seregekkel kell szembe szállniuk. 
    A szereplők közül egyelőre Gerard Butler (300) neve tűnik biztosnak.
     
  • Hamár a Robotzsaru visszatér, akkor a Mániákus zsaru sem maradhat le nagyon, ezért William Lustig és Larry Cohen úgy döntött, hogy visszahozzák a gyilkos rendőrt a vásznakra. Viszont ellentétben a Robotzsaruval nem egy remakekel készülnek, hanem egy előzménnyel filmmel. Cohen elmondta, hogy a film hangulat hű lesz a korábbi trilógiáéhoz, viszont nagyobb pénzből készül tehát menőbb lesz.
    A korábbi részekről olvashattok egyébként a blogon: Mániákus zsaru 1., Mániákus zsaru 2., Mániákus zsaru 3. 
     
  • A Wrong Turn kap egy 5. részt is (ez ugye vagy jó, vagy nem, a negyedikről írtam, igazából így visszagondolva egynek elmegy, de erőltetni semmiképpen nem kell), sőt mi több Declan O'Brien harmadszor is ír meg rendez, tehát nagyon nem tud elszakadni a témától. Ezúttal egy Nyugat-Virginia-i városkában zajlanak majd az események, egészen konkrétan egy halloween-i mulatság, amit a gusztustalan mutáns kannibálok zavarnak meg, mivel ők elég sajátságosan értelmezik a "Csokit vagy csalunk" szlogent. A szereplők nevéről még egyelőre nincs hír, viszont a forgatások a hetekben kezdődnek Bulgáriában, tehát az a sanda gyanúm, hogy ebből még idén novemberre film lehet. 
     
  • Jaime King (Mother's Day, My Bloody Valentine 3D) ott lesz a Silent Night, Deadly Night remake-ben. Úgy tűnik fekszenek neki az újra filmek.
     
  • Október 26-án lesz az amerikai bemutatója a Silent Hill: Relevation 3D-nek. A főbb szerepekben pedig Sean Bean (Fekete halál, Silent Hill, Országúti ámokfutó. Trónok harca), Kit Harington (Trónok harca), Carrie-Anne Moss (Mátrix, Disturbia), Adelaide Clemens (X-men: Kezdetek, Vampires) és Malcolm McDowell (Mechanikus narancs, Halloween) lesz látható.

 

Címkék: hírek carrie afterburn silent night deadly night heebie jeebies maniac cop wrong turn 5 silent hill relevation

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr884461967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása