Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Scary or Die - poszter és előzetes

2012.04.19. 16:29 Csabi87

Az Államokban május 1-től lesz elérhető VOD formában a Scary or Die című horror antológia, amely az előzetes alapján egész ígéretesnek tűnik, csak ne, hogy aztán pofára essünk.

A rendezést 3 feltörekvő fiatal vezényelte, név szerint Bob Badway, Michael Emanuel és Igor Meglic. A forgatókönyvet pedig az előbbi két úriember írta, összességében pedig ha minden igaz 5 történettel találkozhatunk.

Az egyikben egy vérszomjas emberhúst evő bohóccal, a másikban egy mocskos zsaruval, de egy misztikus nőt is megismerhetünk, egy férfit, aki mindig rossz helyen keresi a szerelmet, illetve egy zombi is felbukkan majd.

A főbb szerepekben Corbin Bleu, Bill Oberst Jr. (A Haunting in Salem), Andrew Caldwell (Transformers), Nikki Moore (Kegyetlen titok, Maneater) és Domiziano Arcangeli (Virus X, Orgy of Blood, Waiting for Dracula) lesz látható.

A poszter is nagyon jól sikerült, az előzetes pedig a tovább után, tessék csekkolni azt is, elég hangulatos lett.

 

 

Címkék: előzetesek zombi bohóc antológia poszter upcomings scary or die

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr564459333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása