Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 04. 17.

2012.04.17. 14:42 Csabi87
  • A készülő új Robotzsaru filmmel kapcsolatban azt már tudtuk, hogy Joel Kinnaman játssza a főszerepet, viszont a legújabb hírek szerint Edward Norton (Harcosok klubja), Sean Penn (Milk), Rebecca Hall (The Awakening) és Gael García Bernal (Rossz nevelés) is ott lesz. Norton egy tudóst alakít majd, akinek köze van a Robotzsaru kifejlesztéséhez, Bernal Kinnaman társát alakítja, Rebecca Hall lesz az özvegy, míg Sean Penn egy újságíró szerepét ölti magára. A film 2013 augusztusában érkezik.
     
  • Hell Baby címmel készül egy horror-vígjáték, amelynek a forgatásai hamarosan elkezdődnek. A fimet Thomas Lennon és Robert Ben Garant rendezi, akik debütálnak ilyen minősítésben. A szereplők között Rob Huebel (Spancserek, Pancser Police), Paul Scheer (Piranha 3D), Riki Lindhome (Az utolsó ház balra), Keegan-Michael Key (Kellékfeleség, Terhes társaság), Rob Corddry (Míg a jackpot el nem választ) és Leslie Bibb (Vasember 1., 2.) lesz látható. A történet pedig egy fiatal párról szól, akik egy szellem járta házba költöznek, majd mikor szembesülnek ezzel a Vatikán legjobb démonűzőit hívják segítségül.
    Ezt a filmet is majd valamikor jövőre láthatjuk.
     
  • A Jessabelle című démonos filmről már korábban beszámoltam, a történet egy lányról szól, aki kényszerből visszatér édesapja házába, ahol szörnyű dolgokra bukkan a születésével kapcsolatban, sőt egy szellembe is belebotlik, aki ráadásul geci módon meg akarja őt ölni.
    Azt már szintén tudtuk, hogy a legutóbbi két Fűrész filmet rendező Kevin Greutert dirigál majd a forgatásokon, most viszont néhány szereplő neve is kiderült. E szerint Joelle Carter (A törvény embere), Sarah Snook és Mark Webber (nem a versenyző) is ott lesz. A forgatókönyvet Robert Ben Garant írja, aki a fentebb említett Hell Baby-t társ rendezi és írja.
Címkék: robotzsaru hell baby jessabelle

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr814455039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása