Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdődik a Balta 3. részének forgatása

2012.04.16. 12:49 Csabi87

Kane Hodder a napokban jelentette be, hogy e hónap végén vágnak bele a Balta 3. részének a forgatásába, ami majd Louisiana államban zajlik.

A gyilkológép Victor Crowley-t alakító színész azt is elmondta, amit már Adam Green is pedzegetett, hogy a 3. rész még az első kettőnél is sokkal brutálisabb lesz és a rajongók majd csak ámulnak és bámulnak a véres halál jeleneteket elnézve.

Fontos tudni, hogy a rendezést Adam Green ezúttal BJ. McDonnellnek adta át, aki eddig operatőrként dolgozott a korábbi két részen, valamint egy rakás másik filmen, példának okáért a nem rég bemutatott A legsötétebb órán is, de a Szobatárs című horror-thriller vagy a készülő Abraham Lincoln, a vámpírvadász stáblistáján is megtalálhatjuk a nevét.

A forgatókönyvet az előző részekhez hasonlóan viszont Green jegyzi, míg Hodder mellett Danielle Harris visszatérése is biztos.

Az elvileg még idén trilógiává bővülő sorozat első két részéről már volt írás a blogon: A balta, Balta 2.

Címkék: hírek hatchet 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr334448690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.04.16. 20:06:05

Helyes! jöjjön csak a harmadik rész, bár nem tudnám megmagyarázni miért is tetszett az első kettő.. de valahogy csak úgy megfogott :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.04.17. 10:50:14

@Cyril: én mindig is bírtam a slashert és főleg a régieket, bár ugye a remakekkel sincs gond (jó, de van: Péntek 13, Elm utca:D), és ez a film hozza ezt a hangulatot, tele véres jelenetekkel, picit mondjuk gagyi, de mai szemmel ez talán a régi slasherekről is elmondható... szóval eltalált film, na meg a poénok is rendben vannak. Adam Green ügyes :)

süti beállítások módosítása