Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Road előzetes és poszter

2012.04.14. 16:36 Csabi87

Májusban kerül az amerikai mozikba a The Road című krimi elemekkel tarkított horrorfilm, amelyet ne tévesszünk össze a hasonló című 2009-es poszt-apokaliptikus produkcióval, mert, hogy csak a címük azonos.

Jelenlegi alanyunk ugyanis egy szellem járta útszakaszról szól, legalábbis első ránézésre így tűnik, ugyanis néhány fiatal eltűnik a szóban forgó úton, ahol pár évtizeddel korábban már történt egy hasonló eset, ezért az akkor lezáratlanként elkönyvelt ügy újra előtérbe kerül és a nyomozás során a szakik kénytelenek rájönni, hogy itt valami rémséges dolog történik.

A filmet Yam Laranas Fülöp-szigeteki rendező jegyzi, aki korábban a Patient X és a The Echo című horror produkciókat is rendezte.

A további után előzetesre pedig mindenképpen érdemes ránézni, mert egész jónak tűnik.

Címkék: előzetesek poszter the road fülöp szigeteki upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654424248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása