Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Poszter a Meyer-féle A burokhoz

2012.04.14. 12:13 Csabi87

Korábban már volt szó Stephenie Meyer A burok című regényének megfilmesítéséről, amelyet Andrew Niccol (Lopott idő, Fegyvernepper) rendező igazgat majd. 

A történet egy olyan világban, szituációban játszódik majd, ahol a Földet korábban leigázta egy másik faj, akik önmagukat csak úgy szerényen a Lelkeknek hívják és amúgy jó pofák, mert békés és varázslatos hellyé tették a mi kis sárgolyónkat, ahol erőszaknak még csak nyoma sincs. Igen ám, de van egy rakoncátlan ellenálló, aki már csak azért sem akar behódolni, ő egyébként egy megszállt test, akit egy Vándor névre hallgató vándor szállt meg (micsoda névadás, mi?), aki már több bolygón is ott volt, ahol a Lelkek felütötték a fejüket.

Gondolom a szerelem és a Meyer-féle műmájerség itt is felüti majd a fejét, ennek fényében pedig nem is fűzök különösebb reményeket a filmhez, főleg annak tudatában, hogy Niccol korábbi filmje a Lopott idő is inkább a rosszhoz állt közelebb.

A főbb szerepekben egyébként Saoirse Ronant (Hanna - Gyilkos természet), Diane Krugert (Ismeretlen férfi), Jake Abelt (A negyedik) és William Hurt-öt (Dark City) láthatjuk majd.

A poszt apropója pedig ez a kis poszter lenne:

Címkék: poszter a burok upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr154423971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása