Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 04. 14.

2012.04.14. 17:26 Csabi87
  • Elképzelhető, hogy Udo Kier is ott lesz a The Human Centipede 3. részében. Dr. Heither karakterét alakíthatja.
     
  • A Paranormal Activity készítői szeretnének egy latinos változatot is készíteni a filmből. No komment.
     
  • Eduardo Sanchez (Ideglelés 1., 2.) következő filmje az Exists címet viseli, a főszereplője pedig egy gonosz és szőrős szörny lesz, Nagyláb. A forgatások a héten kezdődtek, a szereplők közül pedig eddig Dora Madison Burge (Humans Versus Zombies), Samuel Davis, Roger Edwards, Chris Osborn, Denise Williamson és Brian Steele (Hellboy) neve biztos.
     
  • Remake készül a Silent Night, Deadly Night című 1984-es télapós horrorból. Ami biztos, hogy Malcolm McDowell (Mechanikus narancs, Halloween, Zombex) ott lesz. Illetve a rendezést Steven C. Miller (Scream of the Banshee) vezényli, Jayson Rothwell (Gyilkos áldás) forgatókönyve alapján.
     
  • Ti West adaptálja Ben H. Winters tavalyi horror regényét a Bedbugs-ot, amely egy család történetét mutatja be, akik egy új házba költöznek és elkezdenek megőrülni. 
     
  • Robert Rodriguez és Frank Miller bejelentette, hogy végre neki kezdtek a Sin City folytatásának, ami a Sin City: A Dame To Kill For címet viseli, legalábbis egyelőre. Több részlet egyelőre nincs.
     
  • A Kimberly Pierce vezényletével készülő Carrie remake 2013. március 15-én érkezik.
     
  • Dwayne 'The Rock' Johnson ott lesz a Warner Bros egyik következő nagyfilmjében a Lore-ban, amely egy képregény adaptáció és kvázi egy mitológiai szörnyekkel tarkított Men in Black lesz. A forgatókönyvön Cory Goodman (A pap - Háború a vámpírok ellen) és Jeremy Lott jegyzi. 
Címkék: hírek carrie lore paranormal activity sin city 2 the human centipede 3 exists silent night deadly night bed bugs

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr294424498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása