Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem ölheted meg Stephen Kinget!

2012.04.12. 15:23 Csabi87

A cím nem a horrorrajongók 10 parancsolatának egyik tétele, hanem egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai horror-vígjátéké egészen pontosan a You Can't Kill Stephen King-é, amely mindenképpen érdekesnek ígérkezik.

A történet egy marék fiatalról szól, akik Maine államba utaznak vakációzni egy tóhoz, ahol történetesen minden idők egyik legnagyobb horrorszerzője Stephen King is él. A srácok és lányok pedig elkezdenek hullani, mert valaki vadászik rájuk.

Igazából még nem teljesen értem, hogy Kinggel konkrétan, hogy fogják összehozni a sztorit, bár ötleteim lennének. Annyi viszont biztos, hogy nem tűnik ez egyelőre rossznak, legalábbis az előzetes egész jól sikerült.

A készítők nem is feltétlen törekedtek arra, hogy kerüljék a sablonokat, sőt ugye a tovább után látható videóban többször is utalnak arra, hogy itt bizony az ezerszer látott klisék köszönnek vissza (ami mondjuk horrorvígjáték esetében talán érthető is), ám de a film kis halom Stephen King utalással lesz megbolondítva.

Tessék csekkolni az előzetest a tovább mögött.

 

 

 

Címkék: stephen king vígjáték előzetesek upcomings you cant kill stephen king

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr304387808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása