Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Among Friends poszter és előzetes

2012.04.11. 17:12 Csabi87

Tavaly már röviden tettem említést az Among Friends című horror komédiáról, amelyet Danielle Harris rendez, az a Danielle Harris, aki már egy kis halom horrorfilmben szerepelt (Balta 2., Stake Land, Blood Night, Halloween, Halloween II (az újak), Rémségek könyve, Halálra jelölve, Halloween 4., 5.) és, aki egy egy másik halom újonnan megjelenő horrorban teszi majd tiszteletét (Hallow's Eve, Hatchet III, The Ghost of Goodnight Lane, Night of the Living Dead: Origins 3D).

Danielle tehát él-hal ezért a műfajért, amit az is bizonyít, hogy már rendezőként is kipróbálta magát hasonszőrű produkcióban, egészen konkrétan 2008-ban a Prank című film esetében. Most pedig újra kedvet érzett magában ahhoz, hogy a rendezői székbe vesse magát és leforgassa az Among Friendset.

A történet egy baráti vacsora partiról szól, ami csak hamar igazi véres rémálomba torkollik. A tovább utáni teaser előzetest pedig szinte kötelező megnézni, mert egész hangulatosra sikeredett és csak lefittyedt ajkakkal konstatálhatjuk, hogy erre bizony még 2013-ig várnunk kell.

A filmben egyébként szereplőként Danielle Harris mellett Christopher Backus (Elevator), Jennifer Blanc (The Divide, Prank), AJ Bowen (A jel, A Horrible Way to Die, Balta 2.), Dana Daurey (Prank), Xavier Gens (Frontiére(s), The Divide) és Kane Hodder (Jason X, A balta, Balta 2.) is feltűnik majd.

 

 

 

 

Címkék: vígjáték előzetesek poszter upcomings among friends

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr814382762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása