Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

I, Frankenstein - két kép

2012.04.05. 16:50 Csabi87

2013-ban érkezik majd az I, Frankenstein című horror, amelyhez most két kép érkezett, bár igazából ezeket bárhol ellőhették, ugyanis se szereplő, se stáb nincs rajta, csak valami kripták és sírhelyek, amelyek valószínűleg a díszletet hívatottak képviselni.

A filmet egyébként Stuart Beattie (Tomorrow, When War Began) rendezi, akinek az lesz a második rendezése, viszont forgatókönyv írásban azért otthon van, mivel például a Karib-tenger kalózainak első részét, a Collateralt és A sötétség 30 napját is ő írta. Csak úgy, mint a mostani produkciót, amely egyébként Kevin Grevioux képregényén alapszik.

Na és, hogy a főbb szereplőkről is szó essen, láthatjuk majd Bill Nighy-t (Underworld), Yvonne Strahovskit (Chuck), Aaron Eckhartot (A sötét lovag, A mag) és Jai Courtney-t (Spartacus - Vér és homok).

Címkék: képek upcomings i frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr984363340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása