Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 18. rész

2012.04.01. 12:42 Csabi87

Ismét csak eltelt egy hét és ismét túlestünk egy Supernatural epizódon, ám de a 7. évadban megszokott évadközi pihenő megint csak tiszteletét teszi, ugyanis a 19. részt, majd csak április 20-án pénteken vetíti a csatorna. No komment, persze nyilván nem lehet vége az évadnak március végén, csak mégis bosszantó, hogy egy januári kezdés után 2-3 részt leadnak, majd 2-3 hétig semmi. 

No mindegy, foglalkozzunk most inkább a Party On, Garth című résszel, amelyben a nagy sikerű DJ Qualls ismét vendégszerepelt. Komolyan, bírja valaki ezt a fazont? Különösebb bajom mondjuk nincs vele, de egy picit irritál és annyira nem vicces, mint amennyire próbálják viccessé tenni. Bár azért ennek ellenére egy tűrhető részt láttunk, ismét egy heti szörnnyel, aki ezúttal a szakéban rejlő Shojo volt, tehát Átok és Kör rajongók figyelem, ez a rész abszolút nektek való.

A tovább után spoileresen folytatom.

 

 

A szellem, akit csak részegen lehet látni, egész mókás volt, de tényleg, szóval MOTW résznek jó volt ez, bár bántott, hogy ugye a Castiel szállal lószart se foglalkoztak, na jó, egy telefonhívás erejéig igen.

Poénok voltak, viszont egy picit talán kevés, sőt én valahogy azt éreztem, hogy nehezen indul de a mostani epizód. Az elején picit kínosan éreztem magam, hogy most DJ Quallson nevetni kell-e, vagy nem? Vagy ne nézzek oda? De azért beindultak a dolgok és talán Qualls és hozta azt a karaktert, akit múltkor, bár hozzátenném, hogy korábban azért jobb volt. Na de hát ő is öregszik.

A Shojo, mint olyan rendben volt, gonosz volt, csúnya volt, japán volt, tehát egy szavunk sem lehet, illetve a visszatérő poén, a japán kifőzdés tag is vicces volt. Más kérdés, hogy nekem túl hamarjában megszületett a Shojo elleni megoldás, de lehet csak még elnéztem volna ezt a részt.

Na és végül azért mindenképpen szót kell ejtenünk arról, amit azért már régóta sejthettünk. Bobby él. Mármint nem, de szellemként jelen van és követi a srácokat. Szóval csak lett jelentősége a sörnek, a lehulló könyvnek és most a Dean kezébe suhanó szamuráj kardnak is. 

Viszont érdekes, hogy a fiúk nem veszik észre és mintha Bobby morgolódott is volna, pedig ugye Sam szerint, amikor akarta nem jelent meg az öreg, szóval érdekes. Hát majd látjuk mi sül ki ebből, bevallom őszintén, hogy számomra nagy öröm volt újra látni Jim Beavert!

A következő rész tehát április 20-án érkezik, az előzetes pedig nem marad el (legalábbis erősen remélem, hogy nem megy ki a szita fejemből).

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr834352853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása