Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne vígy minket a kísértésbe!

2012.03.29. 12:26 Csabi87

The Monk (bár eredetileg Le moine) címmel jövőhónap végén az angol mozikba kerül Dominik Moll német rendező francia-spanyol thrillerje.

A történet a 17. századi Madridban játszódik és egy szerzetes életét mutatja be, a szerzetes felemelkedésével és végül bukásával együtt.

Érdemes tudni, hogy igazándiból egy adaptációról van szó, ugyanis a film Matthew Lewis azonos című regényét veszi alapul, akiről azt kell tudnunk, hogy 1775-ben született és 1818-ban vesztette életét, tehát jogdíjat már nem igen kellett neki fizetni.

Érdekesség még az is, hogy a The Monk című regénynek ez lesz a harmadik feldolgozása, ugyanis 1972-ben készült egy francia változat, majd 1990-ben az angolok is leforgatták a saját elképzelésük szerint a regényt és most Dominik Moll is úgy érezte, hogy tennie kell valamit az ügy érdekében. 

A filmhez most érkezett egy előzetes, amiből azért többnyire gótikus beütésű, lassabb thrillernek tűnik ez, de minden bizonnyal erre is van igény.

A főbb szerepekben egyébként Vincent Cassel (Gyilkos ígéretek), Déborah Francois, Joséphine Japy és Sergi López (A faun labirintusa) lesz látható. 

A tovább után egy posztert is betettem.

 

 

Címkék: előzetesek poszter the monk

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694346810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása