Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 17. rész

2012.03.25. 12:39 Csabi87

A múltheti Supernatural részhez hasonlóan, azt gondolom, hogy ezúttal is egy fasza epizóddal volt dolgunk, sőt talán azt is kimondhatjuk/leírhatjuk, hogy überelte az előző részt, sőt sok korábbi részt is az évadból.

Hogy miért is volt ez? Talán mert végre néhányan visszatértek, illetve szerepet kaptak, gondolok itt többek között Luciferre, hiszen Mark Pellegrino, azt hiszem bármelyik részt képes feldobni.

A The Born-Again Identity című epizódról a tovább után írok, spoilerekkel dúsítva.

Stupid Satan!

 

 

Sam eddig bírta, Lucifer most már menthetetlenül elszabadult és úgy gondolom, hogy erre a rajongók már jó ideje vártak, hiszen eddig vagy nem is került szóba ez a rész vagy egy kis kéz nyomkodással elintézték az egészet. 

Tényleg jó volt látni Mark Pellegrinot, mivel Bobby halála óta, igazából csak a fiúkról szól a sztori, értem ez alatt azt, hogy a jó öreg régi arcok is szinte egytől egyig eltűntek. Mondjuk ez alól Lucifer karaktere azért talán kivétel, hiszen ő néha-néha felbukkant, de se Crowley, se Castiel se senki.

 

- So who named you Emanuel?
- Bouncybabynames.com.

 

Apropó ugye Castiel. Újra itt van, újra itt van, újra itt van Castiel. Énekelhetjük vidáman. Nem volt zökkenőmentes a visszatérés és igazából számomra a miértekre adott válasz sem volt kielégítő, talán azért, mert nem is igazán kaptunk választ arra, hogy mi a csudáért él még Castiel (jó persze, azért, hogy a sorozatba egy kis színt vigyen). Arról nem is beszélve, hogy puff csak úgy feltűnt, felemásra sikerült azért a visszatérés. Ám de kíváncsi vagyok fogunk-e, sőt egyáltalán találkozunk-e még vele. Persze Crowley keresteti, illetve Meg démon asszonyság is szorgos dolgozója lett az elmegyógyintézetnek, tehát emiatt visszatérhet, de a srácok jól ott hagyták, mindenféle lelkiismeret fordulás nélkül... nagyon gyorsan lerendezték ezt a részt is a készítők.

Ja igen, ha szóba hoztam akkor említsük meg Meg visszatérését is (micsoda szójáték), hát itt van ő is, a Rachel Miner-es alakjában. Hogy utálom én ezt a színésznőt, pedig a Stoppos gyilkosban bírtam, viszont nem tudom mi lelte, de annyira randa lett, hogy csak na. No mindegy.

Jó rész volt ez maradjunk annyiban, poénok ültek, Castielt ha csak időre is de visszakaptuk, Lucifer még mindig jó pofa, na és végre démonok is voltak, hogy ők is már mennyire hiányoztak.

 

- You're an Angel.
- I'm sorry? Is that a flirtation?

 

Egyébként nem tudom ki, hogy van vele, de a 7. évad elég gyenge lett... és pont amiatt, hogy MOTW részekkel van telepakolva, hogy eltűntek a régi arcok (na meg az Impala is) és van a sorozat, de olyan, mintha már nem szólna semmiről, tudom ez így túlzás, viszont néha ezt érzem, de persze azért kitartok. Meg hát lehet, hogy van, aki pont ezeket a részeket és ezt a stílust bírja.

A következő epizód jövőhéten érkezik, úgy néz ki ismét MOTW köntösben, DJ Quallsszal. Előzetes majd lesz nem sokára.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr864337695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása