Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első igazi szellem történet - Apartment 143 (Emergo)

2012.03.23. 18:46 Csabi87

Ezzel az édesded szlogennel reklámozzák a fiatal spanyol rendező Carlos Torrens új filmjét az Apartment 143-at, amely hamarosan ezen a címen jelenik meg, de Emergoként is futott. 

Tulajdonképpen egy 2011-es darabról van szó, melyet angol nyelven, de Spanyolországban forgattak és amely valószínűleg azért kapta ezt a szlogent, mert az "Egy újabb Paranormal Activity koppintás" marketing szempontból szarabb lett volna. Pedig hát nagyjából erről van szó.

A történet a 143-as lakásban játszódik, mint arra már rájöhetettetek, a lakásban, ami zsír új és egy kis család éli benne az életét, viszont fura dolgok történnek, ezért a helyszínre siet egy paranormális jelenségeket vizsgáló kis csapat, modern kütyükkel, kamerákkal és mindenféle szarsággal, ami az ilyen munkához kellhet. 

Fintorogni ugye nem illik, de nem tűnik ez túl eredetinek, bár az előzetest elnézve, azért talán izgalmasabb lesz ez, mint a nagybecsű előd, hiszen itt legalább úgy tűnik, hogy szellemet is látunk, nem csak repülő dolgokat.

A rendező Torrens nevét már említettem, viszont ami ennél is érdekesebb lehet az a forgatókönyvíró személye, Rodrigo Cortésé, akinek rendezőként például a zseniális Élve eltemetve című Ryan Reynolds "örömjátékot" köszönhetjük, illetve a hamarosan bemutatkozó Robert de Niro-s Red Lights-ot, utóbbit egyébként szintén írta is.

A szereplők között pedig Kai Lennox (Csillagközi ivánzió), Michael O'Keefe (Rejtélyek háza), Rick Gonzalez (Reaper - Démonírtók), Fiona Glascott (A kaptár) és Gia Mantegna (És hamarosan sötétség) lesz ott.

A poszter itt, az előzetest pedig a tovább után találjátok.

 

 

 

 

Címkék: spanyol előzetesek poszter upcomings apartment 143

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr464333961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása