Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A holtak is szeretik a nőket

2012.03.20. 17:49 Csabi87

Külföldön, egész konkrétan az USA-ban idén májusban érkezik a The Dead Want Women című produkció Eric Robertsszel a főszerepben.

A történet a jelenben játszódik, de egy régi házban, amelyben annak idején az 1920-as években egy elismert színész házaspár élt, akik viszont sötét titkokat rejtegettek, ugyanis néha napján halálos áldozatokat szedtek együtt, kéz a kézben. 

A szellemeik pedig ma sem nyugszanak és az újonnan beköltöző fiatal lányokat is maguknak akarják.

Azt azért megjegyezném, na meg az előzetesből is kitűnik, hogy nem igazán szellemek ezek, hanem inkább itt-ott szarul maszkírozott zombiszerűségek, köbö, mint a Buffyban, vagy az Angelben a démonok és a gonoszok. Ennek ellenére viszont nem tűnik rossznak.

A rendezői teendőket Charles Band látta el, aki egy halom horror kategóriás film esetében töltött be produceri szerepet, illetve néhány rendezése is van, a blogon is ismert filmek közül például a Doll Graveyard és a The Gingerdead Man köthető a nevéhez.

A szereplők közül pedig Jessica Morris (Fading of the Cries, Bloody Murder), Ariana Madix, Jean Louise O'Sullivan (Gingerdead Man 3.) és a már említett Eric Roberts lesz látható.

Címkék: előzetesek poszter upcomings the dead want women

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr544327945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása