Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A csinos zombi - Pretty Dead előzetes

2012.03.13. 12:27 Csabi87

Egy újabb áldoku stílusú film készülget szépen csendben, ami témáját tekintve mindenképpen újítást hoz az ilyen kategóriás produkciók sorába, ugyanis az eddigi leginkább szellemes és elvétve egyéb szörnyes témák után, ezúttal egy zombi kerül terítékre. (Persze vitatkozhatunk, hogy [REC]-ben, azért már láthattunk ilyet, de a Pretty Dead azért mégis csak más lesz.

A történet Regina Stevensről szól, egy frissen orvosi diplomázott lányról, akinek a pasija Ryan tervezi a lánykérést. Regina élete tehát nem is lehetne sokkal jobb. Igen ám, de egy nap Regina arra ébred, hogy olthatatlan vágyat érez az emberi hús iránt, sőt mi több a leányzó pulzusát sem lehet kitapintani, aminek már a fele sem tréfa.

Regina eleinte próbál reális magyarázatot találni, illetve ellenállni a csábításnak, de nem igazán jár sikerrel, így miután már embertársaira is közvetlen veszélyt jelent, úgy dönt az öngyilkosság az egyetlen megoldás. Terve azonban nem sikerül, viszont az elmegyógyintézet szakképzett orvosai bezárják őt, sőt megállapítják nála a Walking Corpse-szindrómát, ami nagyjából azt takarja, hogy a páciens elhiteti önmagával, hogy halott és szinte bármeddig képes elmenni annak érdekében, hogy ezt a környezetének is bebizonyítsa.

Nos eredetinek azt hiszem egészen eredeti a történet, sőt ugye a footage megoldás is indokoltnak tűnik, bár az előzetes valahogy nem ragadott igazán meg, annak ellenére, hogy még egyszer hangsúlyoznám, hogy milliószor jobb az alapsztori, mint a legtöbb kézi kamerás baromkodás esetében.

Címkék: előzetesek zombi áldoku poszter footage upcomings pretty dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr314311979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása