Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: Slash-in-the-Box (2011)

2012.03.11. 17:44 Csabi87

Azt hiszem ezúttal is sikerült egy zseniális rövidfilmet hoznom Nektek, ugyanis a Slash-in-the-Box, a maga 5 percével valami marha jó. 

A rövid sztori egy házaspárról szól, akik valahonnét előszednek egy régi zenélő dobozt, tudjátok azt a fajtát, amit tekerni kell zenél és tök jó. Viszont ez a zene doboz meg van spékelve egy kiugró ijesztő bohóccal is, aki miután a pár nyugovóra tér életre kell és gonoszkodik kicsit.

Nick Everhart jegyzi a 2000 dollárból készült produkciót és annak ellenére, hogy Everhart legutóbbi két nagyfilmje a 666: A szörnyeteg és a 2012 - Ha eljő a világvége egyértelműen pocsék volt, a Slash-in-the-Box nagyon fasza, szépen fényképezett darab.

A két főszereplő egyébként Tyler Hollinger és Elizabeth Masucci.

Tessék tehát csekkolni, és igazából az angol tudás miatt sem kell aggódni, az elején van egy kis szövegelés, de annyi, meg egyébként is a képek önmagukért beszélnek.

 

Slash-In-The-Box from Nick Everhart on Vimeo.

 

Címkék: rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54309236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása