Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hófehérke feldolgozás horror köntösben

2012.03.11. 13:24 Csabi87

A Lionsgate hamarosan piacra dobja a Snow White: A Deadly Summer című horrort, amely, mint a címből is kiderül egy fajta Hófehérke feldolgozás lesz, meg lehetősen modern csomagolásba.

Hozzánk persze ki tudja mikor érkezik meg ez a film, talán sosem, mindenesetre a DVD kapcsán most egy előzetes is felkerült a netre, ez látható lentebb.

A történet egyébként annak ellenére, hogy modern beütést kapott többnyire az eredeti sztorit követi. Adott egy fiatal lány, akit édesapja és mostoha anyja nevel. A nő nem szereti a leányzót ezért egy különös táborba küldi őt, hogy majd őt jól végeznek vele.

Bevallom őszintén az előzetes cseppet sem fogott meg, de azért tessék csekkolni.

A rendezést egyébkén David DeCoteau vezényelte, akinek olyan filmeket írhatunk a számlájára, mint a Halálos ölelés, a Gyilkos bábok 3. része, A jaguár bosszúja, de a Titkos társaság 2. és 3. részéért is ő felelt, tehát terebélyes listáról beszélhetünk, más kérdés, hogy minőségileg mit is érnek ezek az alkotások.

A forgatókönyvet Barbara Kymlicka jegyzi, aki az itthon is ismert filmek közül a Halálos nyakék esetében végzett hasonló munkát, mellesleg azt is DeCoteau-val csinálták.

A szereplők között pedig Shanley Caswell (Detention) és Maureen McCormick mellett Eric Roberts (Sharktopus, Feláldozhatók) is feltűnik.

Címkék: előzetesek upcomings snow white a deadly summer

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1004309171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása