Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Frankenstein's Army - infók a szereplőkről

2012.03.11. 11:59 Csabi87

Szépen csendben készülget egy újabb Frankenstein feldolgozás, amely a Frankenstein's Army címet viseli és a történet a második világháború végén játszódik, amikor is egy csapat szovjet katona benyomul Németország keleti részébe és egy náci laborra bukkannak, ahol Viktor Frankenstein tevékenykedik, ugye a tőle megszokott "élesszük fel a halottakat" módszert alkalmazva. A célja pedig minden kétséget kizáróan az, hogy különböző emberi testrészekből egy kiváló szuper katonát pakoljon össze a Führer számára. 

A filmet egy holland úriember, Richard Raaphorst rendezi, akinek ez az első nagy filmje, viszont a Worst Case Scenario című rövidfilmjével már nyert díjakat.

A főbb szerepekben pedig Alexander Mercury (Az arany iránytű), Joshua Sasse (The Big I Am), Luke Newberry (The Heart of Me), Andrei Zayats (X-Men: Az elsők), Mark Stevenson (Az utolsó horrorfilm), Hon Ping Tang (Az ötödik elem), Cristina Catalina (Eastern Promises), Robert Gwylim (Szökés Sobiborból) és Jan De Lukovicz lesz látható.

Az még egyelőre titok, hogy ki játssza Viktor Frankensteint.

Címkék: hírek upcomings frankensteins army

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr524301665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása