Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lola bálba akar menni - The Loved Ones előzetes

2012.03.10. 13:12 Csabi87

Igazság szerint a most következő előzetes egy 2009-es ausztrál filmé, amit viszont a már sokat emlegetett SXSW fesztiválon is bemutatnak majd. 

A The Loved Ones című horrorról tudni kell, hogy jó néhány fesztiválon bemutatták már, sőt egy torontoi fesztiválon az első helyet is megszerezte. Ezentúl pedig már DVD-n is kiadták, legalábbis a Egyesült Királyságban mindenképpen, tehát beszerezhető filmről van szó - persze angol nyelven.

A történet egy leányzóról szól, Loláról, aki a hosszú hajú ronda fiúval szeretne a bálba menni, viszont a srác lekoppintja a mi kis Lolánkat lévén, hogy ő valaki mással megy a szóban forgó táncos mulatságra. 

Ez eddig nem is lenne feltétlenül nagy baj, viszont Lola marhára rosszul tűri a visszautasítást és ő az a fajta lány, aki megszerzi, amit vagy akit akar. Brentet is és bált sem hagyja elúszni. Lola ugyanis jó pofa édesapjával együtt elkapja a fiút és a saját házukban rendezik meg vele a nem kicsit véres ünnepséget.

A filmet Sean Byrne (A titok) írta és rendezte, míg a főbb szerepekben Xavier Samuel (Anonymus), Robin McLeavy (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Victoria Thaine (A Maszk 2.) és John Brumpton (Crawlspace, The Hunter) lesz látható.

Az előzetest tényleg ajánlom szíves figyelmetekbe, nagyon jónak tűnik.

 

The Loved Ones Trailer from Pagesdigital on Vimeo.

 

Címkék: ausztrál előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr124301573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs93 · http://zs93.blogspot.com 2012.03.10. 15:33:49

Nagyon-nagyon jó film, semmiképpen nem lehet kihagyni, szinte már alap! Több ismerősömnek is ajánlottam, és mindenkire ugyanúgy hatott.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.03.10. 18:06:33

Nekem eddig sajnos kimaradt, de jövőhéten pótolni fogom, nagyon kíváncsi vagyok :)

süti beállítások módosítása