Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Troll Hunter rendezőjének következő filmje

2012.03.04. 12:27 Csabi87

André Øvredal a Troll Hunter rendezője a közeljövőben egy újabb filmmel jelentkezik majd, egész konkrétan Julie Kenner egyik könyvét viszi filmre.

Julie Kenner itthon talán kevésbé ismert író, bár A Givenchy-kód című könyve megjelent az Ulpius-ház Könyvkiadó gondozásában, viszont most nem ezt a kötetet, hanem a Carpe Demon: Adventures of a Demon-Hunting Soccer Mom című könyvét filmesítik meg. A 2005-ös regényt, egyébként még 5 kötet követte, tehát nyugodtan beszélhetünk könyvsorozatról, amelynek középpontjában, mint az a címből is kiderül, egy mára már otthon ülő, gondoskodó édesanya áll, aki viszont a múltban démonokra vadászott. Aztán mivel a kisvárosban, ahol él ismét felütik fejüket a gonosz lények, az édesanya kénytelen akcióba lendülni.

Őszintén szólva nem tudom mennyire húzható párhuzam e sorozat és a remekbe szabott Twilight között, csak erősen bízom benne, hogy Julie Kenner tényleg tud írni, vámpír buzi kollégájával ellentétben, habár André Øvredal miatt egyelőre vevő vagyok a koncepcióra.

A forgatókönyvet egyébként Dan és Kevin Hagerman (Hotel Transylvania) és Chris Colombus (Szörnyecskék) írja majd.

 

Címkék: hírek könyv adaptáció carpe demon

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr574287650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása