Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 03. 03.

2012.03.03. 17:49 Csabi87
  • A fekete ruhás nő az utóbbi 20 év legsikeresebb brit horrorfilm, ugyanis a szigetországban 3 hete number 1 és a bevétel is szép nagy szám, az amerikai adatokkal együtt 50 millió dollárt is elérte már.
     
  • Alan Ball nem lesz a True Blood esetleges 6. évadának showrunnere. A háttérből persze majd figyeli az eseményeket, de ennyi.
     
  • Szépen lassan neki látnak egy Alfred Hitchcock életét feldolgozó filmhez, amelyet Sacha Gervasi rendez és az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho címet viseli. A címszereplőt Anthony Hopkins formálja majd meg, míg Helen Mirren Almát, a feleségét fogja játszani. Rajtuk kívül még az is biztos, hogy Scarlett Johansson és James D'Arcy is ott lesz a produkcióban.
     
  • A The Tunnel című ausztrál horrorról már volt írás a blogon, a produkció nekem kifejezetten tetszett. A jó hír, hogy folytatást kap a film The Tunnel: Dead-End címen. A forgatókönyvet ezúttal is Enzo Tedeschi és Julian Harvey jegyzi. A történet majd pár évvel az előző sztori után játszódik.
     
  • Kevin Williamson egy interjúban elmondta, hogy ő nem venne részt egy esetleges Sikoly 5. részben. Fasza.
     
  • Megkezdődött az Emberi százlábú 3. részének szereplőválogatása is. Dieter Laser és Laurence R. Harvey visszatér, sőt elképzelhető, hogy a rendező Tom Six is feltűnik majd. Maga a film valamikor 2013-ban érkezik.
Címkék: hírek scream true blood the human centipede the woman in black alfred hichcock the tunnel

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr404285933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása