Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb áldoku, juhé?

2012.02.29. 13:07 Csabi87

Egy újabb áldokumentum jellegű film van készülőben. Jó ez vagy nem-e jó-e? Részemről nincs egyértelmű válasz, mert habár a két etalonnak és fosatósnak számító ilyet (Ideglelés és Paranormal Activity) nem feltétlen érzem erősnek, viszont egy-két izgalmas darabbal már előrukkolt ez a "műfaj", gondolok itt mondjuk a Grave Encountersre, vagy a The Tunnelre, ezeket kifejezetten bírtam.

Legújabb alkotásunk a Loss of Life címet kapta és David Damiata rendező produkciója lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk és igazából azt se, hogy pontosan miről is fog szólni ez a footage film.

Egyelőre három poszter érkezett, amelyek tanulsága szerint, bármi is történjék sose dobjuk el a kamerát. Naná, mert kurva drága.

 

 

 

Címkék: áldoku poszter footage upcomings loss of life

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144221591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása