Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Awake in the Woods - egy Ideglelés utánzat

2012.02.26. 14:53 Csabi87

Jó hírem van azok számára, akiknek anno tetszett az Ideglelés első része (mondjuk a kérdés felmerül bennem, hogy van ilyen?), ugyanis pár ügyesnek nevezett, de azért többnyire indie filmes fiatal úgy döntött, hogy egy eléggé hasonló produkcióba vágják fejszéjüket.

A történet lényegében egy kisvárosban játszódik, ami történetesen egy erdő mellett van, a szülők pedig óva intik gyermekeiket attól, hogy bemenjek oda, mert hogy az erdő jaj de veszélyes, vaddisznók, különösen kegyetlen mókusok és miegymás. Igen ám, de a kis 7 éves Madelaine nem igazán képes felfogni ezt, ezért csak bemegy oda és annak rendje és módja szerint el is veszik. Na fasza, gondolhatnánk, viszont pár bátor fiatal a gyerkőc nyomába ered, közben pedig dokumentálnak is mindent. Ennyi.

Az előzetes annyira tűnik izgalmasnak, mint egy sóval beszórt föld terület, de azért tessék csekkolni és döntse el mindenki maga.

A filmet egyébként Nicholas Boise rendezi, a forgatókönyvet Therese Galeani gondolta ki, majd írta meg. A szereplők között pedig ők ketten vannak ott, többek közt Keith Collinsszal kiegészülve. A csapattól egyébként az A Fight for Survival című darabot esetleg már láthatta az, aki különösen szereti a nem túl izgalmas indie filmeket.

Címkék: indie előzetesek upcomings awake in the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr834209281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása