Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lájkold a blogot Facebookon!

2012.02.25. 18:31 Csabi87

Viszonylag ritkán szoktam szót ejteni a blog Facebook oldaláról, de néha azért illik róla említést tenni, mert ma már elengedhetetlen meg ihaj és csuhaj.

Szóval, aki fent van ezen az utánozhatatlan közösségi oldalon és úgy érzi, hogy a blog is megér egy big lájkot, az ne habozzon, tetszikeljen. Hizlaljuk fel, ezt az egyelőre alacsony számot, mert a Facebookon is vannak ám terveink, de ahhoz millió egy lájk kell.

Aki már eddig is tetszikkel jutalmazta a blogot, azoknak hatalmas puszi/pacsi! Ha pedig valaki odáig merészkedik, hogy még meg is osztja a Facebook oldalunkát, hát azelőtt le a kalappal. 

Likeolni a jobb oldalon lévő kis boxnál tudtak vagy a ide kattolva is elérhetitek a Facebook oldalt és ott kell a megfelelő helyre bökni. 

Köszi szépen!

Címkék: közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr524203374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása