Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The River 1. évad 4. rész

2012.02.24. 19:23 Csabi87

Szokás szerint megkésve, de annál nagyobb szeretettel a tovább mögött ott lapul a szokásos The River írás.

Tulajdonképpen féltávnál tartunk és nagyon kíváncsi lennék, hogy volt-e, aki elkezdte a sorozatot, de időközben kiszállt. Igazából nem csodálkoznék rajta.

Na de katt a továbbra.

Az a helyzet, hogy számomra eddig talán a negyedik rész volt a legkevésbé izgalmas, ami talán azért is baj, mert a harmadik sem volt a legjobb és könnyen lehet, hogy a lejtmenet folytatódik.

Tök jó, gondolom, hogy az Államokban országos csatornán is szerepet kap a horror, de ez nem egy American Horror Story, egy The Walking Dead, de még csak nem is Supernatural, de akár a Death Valleyt is említhetném. A The River többnyire az ijesztgetéssel és a misztikummal felvértezve várja a nézőt és bármennyire is lehet szeretni a horror ezen részeit is, ez még sem működik. Oren Peli ugye már a Paranormal Activityben is ezt hozta előtérbe és szerintem ez ott sem működött maradéktalanul (persze a bevételi adatok rohadtul mást mutatnak, de nyilván ez az én szubjektív véleményem). 

Ez már kevés. Persze a múltkori résznél azt hiszem pont írtam, hogy hát jó ez és kell ilyen is, de a lelkesedésem egy picit lelohadt és habár továbbra is azt gondolom, hogy szükség van ilyenre is és a maradék pár részt is megnézem, de ez egy egy évados produkció és kalap-kabát. Nem érzem, hogy több is lenne ebben, pedig tényleg jól indult.

A mostani epizód ugye az akasztott ember téma körül forgott és egy eltűnt tag is előkerült, viszont az utolsó percekben megint mindenki megmenekült, az Amazonas szelleme, vagy mi a tököm megbocsátott. Hmmm. A készítők nem merik meglépni, hogy elveszítsünk pár embert? Picit ezt éreztem, ami a múltkor még talán érthető is volt, de ezúttal Jonas karakterével sokat nem vesztettünk volna, hiszen még azt is elárulta Emmett merre található. Persze még kiderülhet, hogy kamuzott, meg lehet szerepe, de a lépést én akkor is bizonytalanságként érzékeltem. Hát kár.

Drámából és érzelmekből most viszonylag sokat kaptunk, ez meg mondjuk talán a misztikus izgalom rovására ment. Hát ugye kinek mi. 

A következő részre pedig természetesen maradok, de a sorozat egyre inkább süllyed a szememben.

Címkék: sorozat the river

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504193543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása