Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vicces slasher a láthatáron

2012.02.23. 15:10 Csabi87

A Detention című amerikai horrorvígjáték a Sikoly és Tudom, mit tettél tavaly nyáron filmeket követve, a tinihorror frontot igyekszik majd erősíteni vagy gyengíteni.

A történet ugyanis egy csapat főiskolásról szól, nyilván egy csaj főszereplővel, akit megtámad egy sorozatgyilkos, aki amikor nem a csajt cseszteti, akkor természetesen a suli diákjaiból válogat.

No, hát majd meglátjuk mi sül ki ebből, egyelőre a fesztivál körúton nagy részt túl van a produkció, áprilisban pedig érkezik az amerikai mozikba. 

A rendezői teendőket egyébként Joseph Kahn látta el, akiről érdemes tudni, hogy eddig többnyire videó klipeket rendezett.

Az előzetes nem feltétlenül meggyőző, picit vicces oszt kész, a CGI tűz pedig kifejezetten borzasztónak tűnik, de a további utáni részlet mókás, illetve a lányoknak jelezném, hogy Josh Hutcherson is ott lesz a filmben, akinek a neve számomra kurvára nem mond semmit, de az államokban megvesznek érte.

 

 
Címkék: videó amerikai előzetesek detention upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944176603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása