Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 2. évad 9. rész

2012.02.22. 17:58 Csabi87

Jehej, juhéj és hasonlók, ismét túl vagyunk egy epizódon, amiben szerencsére történt is ez az, ám de viszont továbbra is úgy vagyok vele, hogy bele kell rázódni a sorozatba és ugye a szünet miatt ezt a múlthéten újra kellett kezdenem, illetve most is eltelt 1 hét és ismét vissza kellett rázódnom. Persze könnyen lehet, hogy velem van a baj.

A tovább után spoileresen jön a folytatás.

 

 

Azt hiszem azért megegyezhetünk abban, hogy egy jó részt tudhatunk magunk mögött, sőt még a Lori-s baromságból is kihoztak pár szép kép sort, legalábbis nekem eléggé tetszett a felborult autó, a benne fekvő agyhalott nő (nyilván nem szó szerint az, csak részről részre úgy viselkedik), a villogó lámpa és a zombi, aki beakar törni a szélvédőn keresztül és közben lenyúzza az arcát. Szerintem fasza volt, bár tény, hogy aztán jött a baromság, kiszáll még egy zombi, naná, hogy nem veszi észre, de valami cselgáncsos trükköt felhasználva, majd a fegyver elsütve lelövi... no comment.

Aztán azért az szerencse, hogy ez a hülye picsa nem tűnt el, egy picit megijedtem, amikor Shane sehol sem találta. Persze naná, hogy Rick után indult, terhesen, balesetet szenvedve egy nyamvadt pisztollyal. Úristen, te asszony!

A kocsmás jelenetet is tovább folytatták, megérkeztek a további redneck csávók, akik közül egyet Rickék magukkal is vittek a farmra, mert megsérült, meg mivel Rick szereti a fiatal srácokat. Nyilván jövőbeli feszültség forrás céljából történt azért mindez, hiszen már most picit két részre szakadt a csapat. Ha Shane, meg a szőke kurva egyáltalán résznek számít.

Dale papa tovább folytatta Shane nívójának aláásást, persze ezúttal elég rossz helyen, viszont Lori "végre" rájött arra, hogy Shanenek valóban köze van Otis halálához és már árulkodott is, hogy újabb feszültség forrással bővüljön az amúgy sem túl nyugodt hangulat. Persze nyilván egy Shane vs. Rick párharc elég menő lehet a jövőben.  

Jackie Chan fia most egy picit bepukkadt és senkinek érzi magát, amiben mondjuk véleményem szerint nem is téved nagyot, de ne mondjátok el senkinek. Nyilván kell a dráma azon a fertályon is, de elég giccsparádé jellege volt az egésznek.

Mit is hagytam ki? Ja igen, a néger srác már megint csak úgy ott volt és talán ha két mondatot szólt, de akkor is közbe vágtak, mondjuk nekem szépen lassan ő lesz a kedvencem.

A következő rész előzetesét itt találjátok.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr984156586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása