Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teaser poszter a Piranha 3DD-hez

2012.02.21. 16:51 Csabi87

John Gulager Piranha 3DD című filmje az ígéretek szerint überelni fogja az első részt, nyilván a remakere gondolok. Ez mondjuk nem feltétlen lesz nehéz, de ezalatt leginkább azt értsük, hogy dupla annyi akciót kapunk, dupla annyi rettegést, na meg dupla annyi D-betűt, meg gondolom ciciből sem lesz hiány.

A történet ezúttal a The Big Wet Water Park-ban játszódik majd, ahol aztán mindenkit megpróbálnak megenni a húsevő kis halacskák és kurvára nehéz lesz akárkinek is életben maradnia.

A filmben majd feltűnik Danielle Panabaker, Matt Bush, Chris Zylka, David Koechner, Meagan Tandy, Paul James Jordan, Jean-Luc Bilodeau, Hector Jimenez, Adrian Martinez, Clu Gulager, Gary Busey, Katrina Bowden, Christopher Lloyd, Ving Rhames, Paul Scheer and David Hasselhoff. Jehej, szép kis lista.

Címkék: poszter upcomings piranha 3dd

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr564155354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása