Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: Project S.E.R.A.

2012.02.20. 18:25 Csabi87

Az a helyzet, hogy a filmgyártás tényleg egyre inkább átalakulóban van és ez az egész talán a rövidfilmeket érinti a legjobban, hiszen ma már egy kis kreativitással meg egy fényképezős kamerával saját kisfilmet is készíthetünk.

Tehát ezek a kis produkciók abszolút felnőni látszanak. Jó példa erre a legutóbbi rövidfilmünk is a The Cost of Living, ahol, ha nem is egy A kategóriás színész, de mindenképpen egy nagyobb név is feltűnt, plusz a fényképezést és a megvalósítást tekintve is profi filmmel volt dolgunk.

Nos a Project S.E.R.A. szintén ebben a sorban bérli helyét, ugyanis Ben Howdeshell kisfilmje, teljesen rendben van (jó, egy helyen szerintem eléggé kilógott a CGI, de így laikusként mást nem igen vettem észre).

Howdeshellnek persze volt honnét ellesnie ezt-azt, ugyanis dolgozott a Kaptár legutóbbi két részén, a Boszorkányvadászaton, illetve A legsötétebb órán is. 

A rendező és forgatókönyvíró második filmjében egy nő kerül a középpontba, akinek az édesapját a szeme láttára változtatják át valami gusztustalan szörnyé, egy fajta zombivá, a csaj pedig az elhagyatott raktár épületben küzd meg vele és az ott lévő pár katonával is.

Tessék csekkolni, tényleg érdemes.

Címkék: akció rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr524129321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása