Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 15. rész

2012.02.19. 16:50 Csabi87

Ismét kaptunk két rész Supernaturalt, most pedig megint jön pár hét szünet, úgy látszik ez a böjtje annak, hogy a sorozat már év elején visszatért. Nyilván nem vagyok programigazgató, de eléggé szar húzásnak érzem ezt.

A lényeg viszont most nem ez, hanem az elmúlt 15. rész, amiről a tovább után spoileresen írok.

 

 

 

A készítők most picit visszanyúltak a dicső múltba. Vagy csak nekem volt ez az érzésem? Persze felmerülhet a kérdés, hogy a Lilithes időszak mennyire volt dicső, de a mostani időkhöz képest mindenképpen. Ha gonosz lennék - és már pedig az vagyok -, akkor azt gondolnám, hogy a készítők annyira kezdenek kifogyni a töltelék részekből és heti szörnyekből, hogy kénytelenek voltak hátranyúlni és egy 4 éves sztorit előhúzni.

Bár, ami mellettük szól, hogy viszonylag régen kaptunk már démonos részt és habár ennek a kritériumnak a 15. epizód nem felelt meg teljes mértékben, de azért jó volt újra látni egy mindenre elszánt gonosz démont.

Sőt mi több, úgy maga a rész sem volt túl rossz, csak tényleg, nekem már a tököm ki van a töltelék részekkel.

Good morning, Vietnam!

Persze itt is megkaptuk a már szokásosnak nevezhető Frankkel telefonálást, ami egyszerűen már dühítő és idegesítő. Nektek nem? Megint telefonon beszéltek, ha jól saccolom zsinórban harmadszor, Frank még mindig nem talált semmit (ezért hetente telefonál, vagy felhívják) és Dean megint elmondja, hogy hát Dick Romaint kéne elkapni, azon nyomban, mire Sam azt válaszolja, hogy igen, de egyelőre nem tudnak mit tenni, viszont van itt ez a (befejezetlen) ügy. Most komolyan? Háromszor egymás után? Baszki...

Reméljük, hogy a mágikus, népmesei hármas számot nem szándékoznak túllépni a készítők ezzel a nevetséges megoldással, mert azokban a percekben mindig egy picit elegem lesz a sorozatból. Meg lehetne oldani úgy, hogy egy kurva szót sem szólnak a leviatánokról, oszt kész.

Ám de viszont jó hírrel is szolgálhatok, ugyanis Mark Pellegrino (Lucifer) ismét visszatért Sam agyába, az ő jelenléte pedig mindenképpen feldobta az epizódot. Picit sajnálom is, hogy Bobby megölésével szinte az összes jó karakter eltűnt, jó nyilván a srácok megmaradtak, de se Castiel, se Crowley. Nem tudom, hogy ennek milyen háttér okai vannak, voltak, de kár, mert nélkülük ez az évad nem igazán egy hegynek felfelé évadnak tűnik.

Bár - és most a következő részt spoilerezem előre - Castiel a 16. epizódra visszatér, ezt az előzeteseben is láthattuk, emiatt egy picit várom is a folytatást, plusz nem igazán jött szinopszis sem, tehát erősen bízom benne, hogy végre a főszállal is foglalkoznak egy picit.

Összességében nem igazán fanyaloghatunk a 15. rész miatt, azontúl persze, hogy megint csak töltelék részt kaptunk, ami az előzőnél rosszabb volt, viszont az amazonos részt még így is erősen überelte.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr184132266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása