Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első thaiföldi 3D-s horror

2012.02.19. 14:02 Csabi87

Ugye újabban minden ország igyekszik összehozni az első 3D-s filmjét, horrorfilmjét, így vannak ezzel Thaiföldön is, ahol március 22-én érkezik is a Dark Flight 3D (407 Dark Flight) című horror-thriller.

Ahogy a címből is kiderül egy repülős filmmel állunk szemben, ami nálam abszolút jó pont, még akkor is, ha bőven akad ilyen horror a piacon.

A történet sem feltétlen az eredetiség jegyében készült, de ettől függetlenül nem tűnik rossznak.

Egy fiatal légiutas kísérő (sztyuárdesz) 10 évvel ezelőtt a csodával határoson módon túlélt egy repülőgép szerencsétlenséget. Neuw akkor ragaszkodott, ahhoz a sztorihoz, hogy a balesetet egy gonosz, bosszúálló szellem okozta, ennek pedig meg is lett a következménye. Neuwt bezárták egy időre az elmegyógyintézetbe, hadd gondolkozzon a hülyeségein. 
A jelenben viszont a csaj végre észhez tér és úgy dönt, hogy mivel a traumán sikerült túltennie magát így újra repülőre száll és folytatja régi munkáját. Viszont már az első repülése alkalmával furcsa érzés keríti hatalmába, sőt mi több a gép is elég ismerős neki. A kutyafáját, hát nem pont azzal a géppel repül, amivel a baleset idején? Azt ugyanis helyre pofozták és újra csatasorba állították. 
Neuw viszont már nem tud, mit tenni, mivel a repülő felszállt, a bosszúálló szellemek pedig újra akcióba lendülnek, csak ezúttal talán még elszántabbak.

Az előzetes sajnos thaiul van (ugye, azt a nyelvet így hívják?), és felirat se igazán készült, mindenesetre tessék csekkolni, mert nem tűnik rossznak. De nem ám.

Címkék: thai repülő előzetesek poszter upcomings dark flight

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444134201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása