Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Adam Green sorozata a Holliston

2012.02.18. 11:46 Csabi87

Nem sokára startol Adam Green (A balta, A balta 2., Frozen) sorozata a Holliston, amely egy horror-vígjáték lesz a FEARnet TV-n. 

A sztori részben életrajzi ihletésű és a történetből Green még a karrierje kezdetén egy vígjátékot már leforgatott, viszont ezúttal egy picit véresebb darabra számíthatunk, amiben persze a humor igencsak jelen lesz.

A történet Adamről és Joeról szól, két hollistoni srácról, akiknek az a dédelgetett álmuk, hogy horror filmrendezők legyenek. Mindeközben pedig, ahogy akárki más is, élik az életüket, dolgoznak, csajoznak. Rajtuk kívül pedig feltűnik majd még egy szexuálisan problémás főnök, egy fogyatékos macska és egy képzeletbeli barát, aki egy földönkívüli és a wc-n él.

A főszerepben természetesen Adam Green és Joe Lynch "önmagukat" alakítják, de rajtuk kívül még Laura Ortiz, Corri English, Dee Snider és Oderus Urungus is fel fog tűnni.

A Holliston április 3-án indul tehát a FEARnet-en, addig is itt egy poszter.

Címkék: sorozat poszter upcomings holliston

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374129214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása