Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Snowtown Murders - ausztrál thriller előzetese

2012.02.17. 18:01 Csabi87

A The Snowtown Murders azontúl, hogy thriller talán inkább egy bűnügyi drámának tekinthető, viszont témájában azt hiszem valamelyest kapcsolódik a bloghoz.

A történet ugyanis egy Jaime nevű fiatal srácról szól, aki egy nap megismerkedik egy idősebb taggal, akivel csak hamar barátságot kötnek. A férfi egy fajta apapótlék, példakép lesz Jaime számára, viszont ahogy múlik az idő a srác kénytelen rájönni, hogy az ember, akire felnéz nem teljesen az, akinek ő gondolta. John Bunting ugyanis Ausztrália egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa.

Jól hangzik mi? Szerintem teljesen rendben van, bár az előzetes láttán bennem merültek fel kétségek, viszont ami tény, hogy a film nyert már fesztivált és jó pár filmes szemlére beválogatták, plusz a szakma is jó véleménnyel van a produkcióról. Na mondjuk a Kill Listről is, az meg mégis szar.

Ami még fontos lehet, hogy az ausztrál thriller Justin Kurzel első rendezése.

Címkék: krimi ausztrál thriller sorozatgyilkos upcomings the snowtown murders

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664120528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása