Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Izlandi thriller: Frost

2012.02.17. 16:45 Csabi87

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de Izlandról nekem mindig a Gudjohnsen hívónévre hallgató focista jut az eszembe, aki azt hiszem egy válogatott mérkőzésen még gólt is rúgott Király kapujába és azon a meccsen ki is kaptunk tőlük. De lehet tévedek. 

Ja meg a vulkán.

No, viszont a jó hír az, hogy Izlandról ezentúl talán majd más is eszembe juthat, ugyanis egy thriller van készülőben a kis országban.

A Frost című film azt hiszem már a címében mindent elárul, de legalábbis a lényeget biztos: baromi hideg lesz benne. A történet pedig ezentúl menően egy párról szól, akik egy gleccseres vidéken vertek tábort pár segítővel együtt, ám szerelmeseink egy nap arra ébrednek, hogy rajtuk kívül mindenki más eltűnt. Elkezdik keresni a bajtársakat, viszont kénytelen rájönni, hogy egy eddig ismeretlen erővel kell szembe nézniük.

A produkciót egyébként Reynir Lyngdal rendezi.

Érkezett egy kép is, amit elnézve egyébként kis híján itthon is készülhetett volna.

Címkék: kép thriller frost izlandi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr344120495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása