Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 02. 16.

2012.02.16. 19:02 Csabi87
  • Elképzelhető, hogy Gary Shore rendezi az Universal következő vámpíros filmjét a Dracula Year Zero-t.
     
  • A jelek szerint Guillermo del Toro rendezi a Beast című filmet, amely a Szépség és a szörnyeteg című mesét veszi alapul. A forgatókönyvet Andrew Davis írja, míg az egyik főszerepre Emma Watson az egyik legnagyobb esélyes.
     
  • Oren Peli (Paranormal Activity, The River) következő filmje a Chernobyl Diaries idén május végén érkezik az Államokban, egész konkrétan a Memorial Day elnevezésű amerikai ünnep környékén. A rendezést Brad Parker vezényli, míg a sztori pár pajtikát fog nyomon követni, akik Európában vakációznak, majd egy elhagyatott városba érnek, amiről viszont kiderül, hogy mégse olyan elhagyatott.
     
  • Bryan Fuller Hannibal-os sorozata megvalósulni látszik, ugyanis az NBC rábólintott a dologra, és ha minden igaz egy 12 részes évadra számíthatunk, azt még nem tudni pontosan, hogy mikor.
     
  • Kaare Andrews rendezi a Kabinláz 3. részét, amihez egyébként tegnap egy poszter is volt. Andrewstól egyébként legutóbb az Altitude című filmet láthattuk, ami nekem tetszett és a kezdetek kezdetén volt is írás róla.
Címkék: hannibal beast dracula year zero kabin láz chernobyl diaries

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr484115697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása