Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Modus Anomali előzetes

2012.02.14. 12:11 Csabi87

Joko Anwar valószínűleg itthon nem tartozik a legismertebb rendezők közé, de az indonéz úri emberről azért érdemes tudni, hogy a 2009-es Pintu terlarang című horrorja egy dél-koreai nemzetközi film fesztiválon már nyert és egyébként is jó visszhangot kapott.

Anwar idén egy újabb filmmel jelentkezik, amely szintén indonéz produkció, viszont immáron angol nyelven, tehát látszik, hogy hova szeretne betörni egy kicsit.

Az előzetes alapján egyébként ez nem is tűnik olyan lehetetlennek, ugyanis a Modus Anomali, habár nem tűnik a legeredetibb filmnek, mindenesetre elég faszán néz ki.

A történet egy családról szól, akik éppen erdei nyaralásuk töltik, amikor is a férj arra ér kis faházukba, hogy az teljesen üres, a feleség és a gyerkőcök sehol, viszont egy kellemetlen üzenetre rátalál. A férj elszakad kis családjától és versenyt kell futnia az idővel, hogy ha élve szeretné látni a szeretteit.

A film április végén érkezik külföldön.

Címkék: előzetesek gyilkos poszter indonéz upcomings modus anomali

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144104071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása