Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Halle Berry, a búvárkodás meg a cápák

2012.02.14. 14:24 Csabi87

Az idei évre egy Halle Berry-féle cápás thriller is várható, amelyben Berry egy búvárnénit (szerintem ő már néni) alakít, aki egy dél-afrikai merülés alkalmával elveszti mentorát és tanárát (aki egyébként egy személy, csak cifrázom), akit egy cápa kap el, illetve be. Berry ezek után úgy dönt felhagy ezzel az életmóddal és inkább az idegenvezetéssel próbálkozik meg, mivel, hogy a szárazföldön nagyság rendekkel kevesebb cápa támadás történik. Terve működni is látszik, ám egyszer csak előkerül a volt férj, aki segíteni akar búvárasszonyunknak abban, hogy szembe nézzen a félelmeivel, a cápákkal.

Ismét egy cápás film, bár az előzetest elnézve talán a jobbik fajtából, de azért túl nagy várakozással nem töltött el ez sem, na de ugye a fürdőruhás Halle Berry-néni mindenképpen megérhet másfél órát. 

A filmet egyébként John Stockwell (Végzetes kitérő) rendezi, míg a forgatókönyvet Amy Sorlie és Ronnie Christensen (A 109. utas) jegyzi.

Halle Berry-n kívül pedig Olivier Martinez (S.W.A.T.) és Ralph Brown (A végső megoldás: Halál) is ott lesz.

Címkék: thriller előzetesek cápa poszter upcomings dark tide

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944104099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása