Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 7. évad 15. rész előzetes + sneak peak

2012.02.12. 18:55 Csabi87

Jöjjön azon nyomban a Supernatural következő részének az előzetese és egy 1 perces sneak peek videó. Na meg ugye a szinopszis.

Ezúttal Sam és Dean egy korábbi ügyhöz tér vissza, melynek során egy asszonyokat gyilkoló démonnal végeztek. Illetve mint kiderült nem végeztek, ugyanis a rohadék ismét felütötte a fejét és folytatja, amit anno elkezdett. A srácok felkeresik a korábban megszállt tagot, akiből ugyan sikeresen kiűzték a démont, hiszen életben maradt, de az elmúlt 4 évet a pszichiátrián töltötte. Deanék úgy gondolják tőle talán megtudhatnak valamit a démon terveiről.

Hmmm, még mindig nem leviatános rész, bár a sneak peek tanulsága szerint Frank megint telefonál, de előbb be kell fejezni a befejezetlen ügyet. Végül is Ben Endlund jegyzi íróként a The Repo című epizódot, úgy hogy ez még jól is elsülhet.

A jelenet a tovább után található.

 

 

 

Címkék: sorozat előzetesek supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664096326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása