Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sadako visszatér, ezúttal 3D-ben

2012.02.12. 14:38 Csabi87

Hogy ki is az a Sadako? A többség bizonyára tudja, bár talán itthon Samantha néven jobban ismert, ugyanis A kör című horror főszereplője. Mármint ugye az eredeti filmé, nem pedig a 2002-es amerikai utánzaté, mondjuk amennyire az emlékeim élnek az eredetit itthon az amerikai remakenek köszönhetően ismertük meg. Legalábbis én és néhány barátom mindenképpen, de nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek.

Nos tehát, ezúttal az 1998-as japán Ringu című film tér vissza a vászonra - Japánban legalábbis mindenképpen - ez év májusában. Kíváncsi vagyok itthon moziba kerül-e, mondjuk gyanús, hogy nem, talán a 3D köntös miatt van rá egy kis remény, mivelhogy 13 év után Sadako ezúttal 3D-ben jön ki a TV-ből, meg az előzetes tanulsága alapján mindenhonnét.

A történet középpontjában ezúttal egy tanárnéni áll, aki a diákjaitól értesül a kazettáról, amit ha megnézel meghalsz. Akane nyilván elsőre csak nevet az egészen, majd mikor az egyik diákja meghal miután megnézte a videót komolyabban veszi a sztorit. Hamar ki is derül, hogy Sadako-t és a kis videóját ismét előszedte valaki.

A filmet Tsutomú Hanabusa rendezi, aki 2007 óta foglalkozik ezzel a szakmával komolyabban és ez lesz az első horrorja.

Címkék: japán előzetesek 3d sadako 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr714096298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása